Facebook Takip edebilirsiniz

8 Ekim 2015 Perşembe

Para Kazanmanın en iyi yolu


Para Kazanmanın en iyi yolu

Akıllı telefonlar hayatımızı ele geçirdiğinden beri en ufak bir boşlukta elimiz telefonda...Gözü telefonda üç kişiden ikisi ise kesinlikle oyun oynuyor. Telefonda oyun oynama deyince ben bu konuda çok zayıfım, sanal ortamda inek sağıp  çiçek dikmek ya da kızgın kuşları birbirine çarpıştırıp, şekerleri ezmek benim ilgi alanıma girmiyor :)



Hepsinden öte amacı olmayan bana bir şey katmayan ya da kazandırmayan bir şeye saatlerimi harcamak hiç mi hiç cazip gelmiyor. Bu yüzden genelde oyun oynamak için benim telefonumu eline alanlar büyük bir hayal kırıklığına uğrarlar :)

Benim gibi düşünen başkaları da olacak ki  akıllı telefonlar ile hem oyun oynayıp hem de para kazanmayı sağlayacak bir uygulamaya imza atmışlar ; adı Roamler



Roamler'den kısaca bahsetmek gerekirse; çeşitli görevler var ve bu görevleri tamamladıkça seviye atlıyorsunuz, görevleri tamamlamak gerçekten çok eğlenceli! Birinci seviye görevlerinde Roamler'ı tanıyorsunuz, görevleri tamamladıkça uygulamaya çabucak ısınıyorsunuz. Beni en çok eğlendiren görev ; geri dönüşümle alakalı olan 'Atmam, atamam' görevi oldu.Roamlerlar atmaya kıyamadıkları , farklı amaçlar için kullandıkları objelerin fotoğraflarını paylaşıyorlar.Bu arada uygulamayı kullananlar kendilerine Raomler diyorlar ve kendi aralarında uygulama içi bir ağa sahipler. Roamler'de hem fotoğraf çekiyor , hem dışarıda dolaşıp istenilen yerlere gidiyor hem de iki haftada bir açılan yarışmalara katılıp sürpriz hediyeler kazanabiliyorsunuz. Bende artık bir Roamler'ım :)


Bunların yanında okuduğunuz kitapları, izlediğiniz filmleri ve gezdiğiniz mekanları diğer Roamlerlarla paylaşabiliyorsunuz. Para kazanma kısmı ise market görevleriyle birlikte başlıyor. Örneğin; "Roamler'a Hoşgeldin" görevinden sonra karşınıza çıkan "Muz Kontrol" görevinde markete gidip muzların bulunduğu reyonun bir fotoğrafını çekiyor, muzların kilo fiyatını girip, birkaç soruya cevap veriyorsunuz. Böylece sadece birkaç dakika içinde 5 TL kazanıyorsunuz..


Eğer sizde  telefonda oyun oynamayı sevenlerdenseniz, en azından vaktinizi size para kazandıracak bir oyuna ayırabilirsiniz. Ayrıca görevler çok eğlenceli biran önce bir sonraki görevin gelmesini bekliyor insan.
İlginizi çektiyse facebook sayfasını ziyaret edebilir, kayıt formu doldurup, aktivasyon kodunuzu alıp uygulamayı kullanmaya hemen başlayabilirsiniz;

https://www.facebook.com/RoamlerTurkiye

Hiç kayıt olmadan hemen oynamaya başlamak istiyorum diyorsanız , telefonunuzun uygulamalarından Roamler uygulamasını indirebilir ve aktivasyon kodu istendiğinde 'harika' yazıp hemen uygulamaya geçebilirsiniz :) Buda benden size blogger torpili olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi