Facebook Takip edebilirsiniz

26 Haziran 2016 Pazar

KURUMSAL WEB TASARIM NASIL OLMALI?

Ticaret eskiden pazarda, bakkalda, kasapta, manavda, kuyumcu'da, çarşı'da olur, insanlar gider alışverişlerini yaparlardı. Tabelalarını asar, gazete veya dergi gibi yayın mecmualarına reklamlarını verirler, yeni müşteriler edinirlerdi. E tabi teknoloji gelişti sonraları radyo çıktı, radyolara reklamlar, tv çıktı televizyonlara reklamlar verilmeye başlandı ve günümüze kadar yani internet çağına kadar geldik.

Geldik te artık tabelalar yerini domainlere, dükkanlar yerlerini hosting ve web dosyalarına yani websitelere bıraktılar. Yani artık firmalar kurumsal web tasarım hizmeti alarak ürün veya hizmet tanıtım işlerini hızlandırmaktalar. Evet bir internet bileni ne demiş? İstanbul istiklal caddesinde dükkanın olacağına google'da 1.sayfada çık daha iyi demiş :) E güzel de söylemiş gerçekten.Devir o devir. İnternet devri bana göre de google devri.

Web tasarım yaptırırken mutlaka çalıştığımız kişiler ne derece işlerini biliyorlar bunu iyice anlamadan kurumsal kimlik çalışmamızı ellerine teslim etmeyelim. Mutlaka yüzyüze görüşmeli diyalog kurmalıyız. Zaten bir iki toplantı neticesinde firma ve yetkilisinin ne derece uzman olduğunu anlamamız zor olmayacaktır.

Ayrıca kurumsal web sitesi yaptırırken sadece web sitesini yaptırmayı değil, web sitesi vasıtasıyla müşterilerimize nasıl ulaşacağımız konusunda da firmadan destek ve bilgi istemeliyiz. Öyle ya websitesini yaptırdık ama nereden bulacak bizi müşterilerimiz ? Değil mi ?

O yüzden çağımızın ticaret erbabı için vazgeçilmez bir gerekliliği olan websitemizi mutlaka yaptırmalı, özellikle de websitemizin içeriğinde yaptığımız işi iyice anlatmalı, potansiyel müşterilerimize kendimizi doğru tanıtmalıyız. Kaliteli web tasarım deyince akla ilk gelen firmalardan olan Bilcod web bir telefon kadar uzağınızdadır. Kurumsal web tasarımın gerekliliğini teknolojiyi takip etmeyip website yaptırmayan firmalar gün gelecek daha iyi anlayacaklardır. Zaten durumu anlayıp web dünyasına girmiş olanlar ise sanıyorum üsküdarı geçmekteler. Evet Rakipleriniz Üsküdar'ı geçerken siz yaya kalmayın hemen bilcod.com'a başvurup web sitenizi yaptırın. Bir sonraki yazımızda tekrar görüşmek dileğiyle, Esen kalın.. W0m38hHywp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Blog Arşivi